Velkommen til Foto Print'n - Gode råd på kjøpet
utskriftsvennlig versjon Tips en venn
Sidekart
Foto Print'n
Bildegalleri


Kundekort

Spør om KUNDEKORT neste gang du besøker oss. Dette gjør det enklere ved bestillig av bilder på våre terminaler i butikken.

Bildegalleri


Vakre Ballstad i Lofoten
Her ser vi et oversiktsbilde av Ballstad ( Kræmmarvika vises ikke). Innover i fjorden ser vi videre mot Gravdal og Leknes der et 80-talls cruiseskip anløper hver sommer. Herlige Lofoten !!!
Vakre Ballstad i Lofoten - Her ser vi et oversiktsbilde av Ballstad ( Kræmmarvika vises ikke). Innover i fjorden ser vi videre mot Gravdal og Leknes der et 80-talls cruiseskip anløper hver sommer. Herlige Lofoten !!! Utsikt fra Himmeltind på Vestvågøy - Her ser vi fjellene vestover i Lofoten. Nappstraumen som deler Vestvågøy og Flakstad. Fjellet til venstre bak er Skottinden på Ballstad. Foran ligger Offersøykammen. Stranda som skimtes nede på bildet er Vikstranda.
Midnattsol - På Vestvågøy er det mange populære steder der midnattsola står i fokus. Eggum er et av dem, og med sola i hånd er denne opplevelsen bare noe som må oppleves. Besøk ville og vakre Lofoten !! Vinterdrakt - En skitur i en fantastisk vinterkledd natur kan gi mange flotte opplevelser. Her har naturen selv pyntet ei lita busk.
Ballstad havn - Her ser vi noe av havna på Ballstad. Bildet er tatt 17. februar 2009, og viser hvordan Lofoten kan fremstå vinterstid når vær og vind klaffer som det har gjort denne vinteren. Fjellet til høyre i bakgrunnen er Skottinden.
Foto Print'n     |     Idrettsgt. 1     |     8370 Leknes
    |     Telefon 76 08 20 02     |     E-post post[krøllalfa]foto1.no     |    
Publisert med Visto CMS